ЗНИЖКА -10% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ
117.00  /кг.
кг.
В наявності
+
Полуницю їдять свіжою, заморожують, готують варення, джем, мармелад, пастилу, соки, компоти. Полуниця є чи не найпопулярнішою ягодою в кулінарії. Її використовують для приготування різних фруктово-ягідних десертів - пирогів, мусів, тортів, рулетів, сирних запіканок, вареників, профитролей, чізкейк, а також напоїв.
Також вас можуть зацікавити
  • Хіти продажу
  • Популярні товари
Сервіс

В нашій команді тільки ввічливі та пунктуальні кур'єри

Контроль якості

Ми перевіряємо якість та терміни придатності усіх без винятку товарів.

Економія

Антилопа економить ваш час, зусилля та гроші