ЗНИЖКА -10% НА ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ
19.50  /кг.
кг.
В наявності
+
Морква широко застосовують в кулінарії, але є корисним її вживання в свіжому вигляді. Рекомендується вживати щодня по 100-200 грам сирої морквини (можна тертої, у вигляді салату, заправленого сметаною або соняшниковою олією).
Це дасть організму неоціненну користь. Адже в цьому коренеплоді міститься багатий набір вітамінів і корисних речовин - каротиноїди, вітаміни групи В, С, флавоноїди, атоціанідіни, цукру.
Також вас можуть зацікавити
  • Хіти продажу
  • Популярні товари
Сервіс

В нашій команді тільки ввічливі та пунктуальні кур'єри

Контроль якості

Ми перевіряємо якість та терміни придатності усіх без винятку товарів.

Економія

Антилопа економить ваш час, зусилля та гроші